Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Chcete mít pasivní příjem? Půjčujte peníze přes P2P portál

Základem finanční gramotnosti je umět zacházet s penězi. Znamená to, že byste měli znát způsoby, jak své peníze nechat vydělávat. Ne každý má čas studovat různé investiční fondy, sledovat dění na burze nebo hledat různé další způsoby investování. Investování může být snadné, velmi snadné a nepotřebujete k němu žádné znalosti, jen nějaké peníze do začátku. 

 

Můžete pohodlně vydělávat tím, že budete poskytovat půjčky ostatním. P2P půjčky jsou na vrcholu popularity a vy toho můžete využít. 

Investujte do půjček

Investování do půjček znamená, že půjčíte peníze někomu, kdo to potřebujete a následně vyděláváte z úroků na této půjčce. Může jít o velmi solidní výnos a vy tak můžete mít každý měsíc na přilepšenou i mnoho tisíc korun. Jak byste měli začít? Vyhledejte zprostředkovatele P2P půjček. 

 

V tuzemsku je skvělou volbou portál Julu.cz. Provozuje ho seriózní společnost s historií, která má v daném oboru bohaté zkušenosti a má licenci od ČNB. Přes její portál se zaregistrujete a následně můžete začít lidem půjčovat. K dispozici vám bude dlouhý seznam žadatelů, ze kterého si jen budete vybírat, komu peníze poskytnete. 

 

U každého žadatele máte samozřejmě uvedeny podrobné informace. Budete tedy vědět, kolik chce půjčit, na co chce peníze využít, jaký má zdroj příjmu a kolik vydělává. Na základě těchto a dalších informací se můžete rozhodnout, jestli je daný žadatel pro vás lukrativní. Zobrazovat se vám budou jen prověření lidé bez exekucí a insolvencí.

 

Celý proces je velmi snadný, vy jen zvolíte lidi a potvrdíte půjčku, následně si budete užívat, jak vyděláváte peníze bez práce. Budete ostatním pomáhat a přitom na tom vydělávat. Zjistíte, že jsou investice do půjček snadné a může se tomu věnovat kdokoliv. Lidé si mohou půjčovat od 2 tisíc korun, takže je na vás, jestli chcete půjčovat malé částky nebo jestli pro vás budou lukrativnější náročnější žadatelé. Zajímá vás více informací? Zjistěte je na Julu.cz.